Şişme Deniz Koltuğu Deniz Yatağı 43097

Stok Kodu: 43097





600,00 TL KDV DAHİL


SIRTLI ŞİŞME KOLTUK

  • DAYANIKLI MALZEME -  şişme sandalye son derece dayanıklı vinilden yapılmıştır , bu nedenle kesinlikle su yüzeyinde özgürce ve kaygısızca süzülerek havanın tadını çıkarmak isteyeceksiniz. 
  • RAHAT ARKALIK / BARDAK TUTUCU   - rahat bir sırtlık ve bardaklık, ihtiyacınız olan her şeyi elinizin altında tutar.
  • PROFİLLİ SIRT   - yüzme sandalyesi sayesinde Havuzda rahat bir dinlenme sağlayan, aynı zamanda bir kafalık olan profilli bir sırtlık ile donatılmıştır . 
  • ONARIM YAMA DAHİL -  kite dahil olan yama su geçirmezdir, bu nedenle suyun etkisi altında ayrılacağından korkmanıza gerek yoktur. Havuzu su dolu olsa bile tamir edebilirsiniz. Şilteler, havuzlar ve diğer şişirilebilir aksesuarlar için harikadır. 
  • ÖZELLİK -   renk: turkuaz; malzeme: vinil; boyutlar (uzunluk / genişlik): 102/94 cm; ağırlık: 0,8 kg.

ŞARTNAME

  • renk: turkuaz
  • malzeme: vinil
  • boyutlar (uzunluk / genişlik): 102/94 cm
  • ağırlık: 0,8 kg

 

İade Koşulları

Ürün iade işlemlerinde, tüketicinin korunması hakkında kanun şartları uygulanır. Alıcılar 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin özel taleplerine göre üretilen veya üzerinde değişiklik yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünlerde tüketici cayma hakkını kullanamaz. Bu tanıma uyan ürünlerin iade işlemi gerçekleştirilmez.

Bildirim yapıldıktan sonra onay alınmadan iade işlemini gerçekleştirmeniz durumunda, iade işleminiz kabul edilmeyerek gönderiniz teslim alınmayacaktır. İade etmek istediğiniz siparişlerinizin, size gönderilen şekliyle, ürün, fatura, irsaliye, sertifika, sigorta formları, ürün kutusu, ambalajı ve diğer tüm evrak ve materyallerin eksiksiz olarak size bildireceğimiz adrese gönderilmesi gerekmektedir.

İade gönderimi sırasında, kargo firmalarından ya da iade işlemini gerçekleştiren müşteriden kaynaklanan sebeplerle, ürün ve ürünle birlikte gönderilen evrak ve materyallerde meydana gelen bozulma ya da benzeri değer kaybettirici her türlü durumun sorumluluğu iadeyi gerçekleştiren müşteriye aittir. Fatura aslı gönderilmeyen ürünlerin KDV'si ve varsa diğer yasal yükümlülükleri iade edilmez. İade alındıktan sonra, iade şartlarının yerine getirilip getirilmediği uzmanlar tarafından incelenir. İade onaylanırsa 7 gün içinde ödendiği şekli ile iade edilir. Tüketicinin cayma hakkını kullanarak yapmış olduğu iadelerde, satıcının söz konusu ürünün teslimatı için kargo firmasına ödemiş olduğu tutarlar düşülerek iade işlemi yapılır.

Yorumlar (0 Yorum)